« Hírek

Pályázat fiataloknak

Dunakeszin élő fiataloknak

Dunakeszin élő 18 -25 év közötti fiataloknak kínáljuk a a lehetőséget. Pályázat útján 1 fő részére a 750.000ft-os képzéshez 400.000ft értékű, gyakorlati tananyag díját Alapítványunk Út a Lehetőségekhez Alapítvány - Felnőttképzési Iroda felajánlja.  Neked már csak a elméletért kell fizetned (350.000.-) Pályázat hamarosan.

Figyeld weboldalunkat: www.utalehetosegekhez.hu

Addig is nézd meg: az www.orakedveloknek.hu -t ,ha több információt szeretnél a képzésről.

Gyakorlati helyszín: Dunakeszi VOKE József Attila Művelődési Központ

A képzésre teljes képzési díj ellenében 18 éves kortól mindenkit várunk!Képzésünkön maxiumum 15 fő vehet részt a minőségi oktatás érdekében.

Pályázat megtalálható itt:

Tv interjú ITT

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Államilag elismert órás szakmai képzésünk 2021.05.15-től indítjuk.

Ha bármi kérdése van írjon Nekünk!

------------------------------------------------------------------------------------------

GYŰJTÉS CÉLJA

Órásképzés állami iskolarendszeren belül már nem lesz lehetséges!!!!

Nem divat a kétkezi szakma,pedig jó megélhetést biztosít. A XXI. század kínálta lehetőségeket kihasználva kívánjuk a fiatalokat elérni. Korszerű,modern,számítógép vezérléses műszerek ,gépek bemutatásával,digitális robbantott mérnöki ábrák felhasználásával,vállalási szoftver bemutatásával,valamint a száraz tananyag ábrákon és technológiai trendekkel (MOD-olással)való kiegészítésével,bemutatásával.Táv,-online oktatással kiegészítve a gyakorlati órákat.

A fogyatékkal élő és megváltozott munkaképességűek szempontjából a foglalkoztatás legfőbb előnye lehet, hogy munkaerőpiaci integrációjuk csökkentené a társadalmi kirekesztődésüket, illetve az egyén személyes életében is jelentős javulást eredményezne. A munkahely azon túl, hogy egy rendszert hoz a személy életében, a szakmai kihívások és sikerek növelhetik az önbecsülést, önbizalmat, az énhatékonyság érzését.

Amire gyűjtünk!

Alapítványunk 350.000ft/fő értékű e-learning elméleti képzést biztosít 3 fő megváltozott munkaképességű számára.Számukra a gyakorlati képzés díja 450.000 ft/fő,amihez kérjük támogatását!

Köszönjük!

Klikkeljen a Manna fm-en elhangzott rádió beszélgetés meghallgatásához ide,ahol munkánkról,programjainkról hallhat többet.

 

Köszönjük,ha támogatja az Alapítvány munkáját! Adományozás itt

YouTube csatornánk